Tessa & Arjan

De bruiloft van Tessa en Arjan bruiloft was er eentje om niet te vergeten! Op het weiland bij de ouders van de bruidegom was een mega tent opgezet waar de lunch, het diner en het feest plaatsvonden. Ik had de eer om hun trouwkaarten en verschillende decoratie te ontwerpen en wat is het een mooi geheel geworden!

Het bruidspaar wilde graag een trouwkaart bestaande uit meerdere kaartjes die als waaier zou dienen. We kozen voor natuurlijke/beige kleuren met gouden details en preegdruk. De kaarten liet ik drukken op extra dik structuurpapier en werden in een op maat gemaakt mapje met hun trouwlogo gedaan.

Het logo wat ik ontwierp kwam op heel veel plekken terug op hun bruiloft. Bij binnenkomst werden de gasten begroet door middel van een een prachtig welkomstbord, in dezelfde stijl en vorm als de kaart.

Verder mocht ik ook de decoraties voor de sweet table en toost verzorgen. Zo maakte ik onder andere gepersonaliseerde ‘muntjes’ voor op de champagneglazen. Zelfs de taarttopper en de menukaarten waren helemaal in hun stijl, waardoor alles perfect bij elkaar paste. Eén van de hoogtepunten was het ‘Taste Around the World’ bord voor bij het diner.

Tijdens het feest werd het nog leuker met een ‘Signature Drink’ bordje, waarop hun favoriete drankjes stonden, en zelfs een sigaar bar met een bijpassend bordje.

Benieuwd of ik voor jullie ook zoiets kan betekenen? Bekijk dan de pakketten of neem hier contact met mij op!

Fotografie: Nadeche Fotografie
Gekalligrafeerde oesters: De Schoonschrijfster
Drukwerk & lasercut items: Studio Lila

Vergelijkbare berichten