Lisa & Sven

Voor dit mooie bruidspaar mocht ik de save the date kaart & trouwkaart ontwerpen en daarbij ook heel veel decoratie voor op de dag zelf. Alles natuurlijk in dezelfde stijl!

Eerst ontwierp ik een logo met de initialen L&S, die op de kaarten en veel decoratie steeds terugkwam. De kaarten maakte ik in mooie beige/roze tinten, werden afgewerkt met goudfolie en werden gestanst in een mooie afgeronde vorm. Het bruidspaar koos daarbij voor beige enveloppen met een subtiele glitter. Deze werden dichtgeplakt door middel van een sluitsticker met het logo en werd ook nog eens voorzien van een postzegel met foto van het stel. Hoe leuk is het als je zo’n compleet pakketje door de brievenbus krijgt?!

Daarna was het tijd om alle decoratie te ontwerpen en uit te snijden met de lasermachine. Het welkomstbord met dagplanning werd qua vormen precies hetzelfde al de trouwkaart waarbij ik de gouden elementen los uitsneed en opplakte voor een 3D effect.

Voor de sweet table en de toost maakte ik de donut wall, de taarttopper, mini taarttoppers, bordje met ‘love is sweet’ en champagnemuntjes. Voor het diner maakte ik menukaarten, roerstaafjes en naamkaartjes in de vorm van labels, uitgesneden en gegraveerd ik goud spiegel acrylaat (konden de gasten gelijk checken of er niks tussen hun tanden zat na het eten ;)).

Bekijk hieronder alle foto’s! Geïnspireerd en benieuwd of ik zoiets ook voor jullie kan betekenen? Bekijk dan de pakketten of neem contact met mij op!

Fotografie: By Tess Fotografie
Drukwerk & lasercut items: Studio Lila

studio lila trouwdag inspiratie

Vergelijkbare berichten